Hjelp / FAQ

Her kan du finne svar på de vanligste spørsmålene vi mottar fra våre brukere.

Hjelp / FAQ

Hva er livetrening?

En livetrening med SkiX er en eksklusiv treningsøkt som blir gjennomført her og nå med våre dyktige trenere. SkiX leverer treningsøkter i ulike sjangere for deg som vil ha en treningsøkt av høy kvalitet.

Blir det gjort opptak av øktene for senere bruk?

Ja. De aller fleste av våre liveøkter blir sendt i reprise en til to ganger i løpet av de neste 24 timene etter gjennomført livesending. Deretter forsvinner økten bort fra sendingslisten.

Hvilken trener er på hvilken økt?

Du finner fullstendig oversikt i kalenderen på vår hjemmeside. I kalenderen finner du når hver time blir gjennomført, og hvilken trener som holder økten.

Hvordan kommer jeg inn på økten?

Du finner alle kommende økter på vår hjemmeside og kan komme direkte inn i økten derfra. Du vil også få bekreftelse per e-post, men en lenke til økten.

Hva behøves av utstyr?

På de fleste øktene trenger du kun deg selv og en treningsmatte. Strikk, medisinball, benk/stol/krakk er eksempler på annet utstyr vi vil benytte på øvrige treninger. Dette vil bli informert om i forkant av økt.

Hvilke bedrifter kan melde seg opp til livetrening?

Alle! Absolutt alle bedrifter, store som små er velkomne til å bli med oss på trening. Send oss en mail på kontakt@skix.no, og vi kontakter dere.

Fungerer mobiltelefon for treningsøktene?

Du kan bli med via nettleser på mobiltelefon, og PC/Mac. Vi vil også snart lansere en native mobilapp!

Kanskje er det ideelle å koble seg opp til TV-skjermen? Desto større skjerm du har tilgjengelig, desto lettere er det å følge med på hva treneren gjør og viser. 

Hvilke nettlesere fungerer for sendingene deres?

For optimal opplevelse anbefaler vi nyeste versjon av Chrome, Firefox, Edge eller Safari.

Kan man gå inn og ut av timen underveis i treningsøkten?

Ja, man kan pause økten og starte den igjen senere.

Hvis du har spørsmål du ikke fikk svar på ovenfor, kan du sende oss en mail til kontakt@skix.no , og vi vil svare deg så snart vi kan.

God trening!