Om oss

SkiX AS er et selskap som har til hensikt utnytte digitale flater for å distribuere treningslære på en ny måte. Ønske er å formidle treningsglede, utvikling og felles engasjement til både bedrift og private. Med profiler som Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby på laget har SkiX en unik kjernekompetanse innen langrennssporten, men har også tilegnet seg en rekke dyktige trenere innen andre idretter – for å kunne tilby et fullkomment treningstilbud.

Bak SkiX står følgende selskap og nøkkelaktører:

Heading Example

Holmenkollen Treningslab har på kort sikt etablert seg som episentrum for trening i Oslo med Holmenkollen anlegget som hjemmebane. Verdens beste trenere samlet på en plass samt tilgang til rulleskianlegg og tredemøller utgjør rammene i denne flotte satsingen. Holmenkollen treningslab leverer kunnskap og innsikt til SkiX løsningen og målet er presentere materialet på en innovativ og effektiv måte.

Aktia Ventures er et investerings- og innovasjonsselskap som skaper vekstselskaper sammen med talentfulle gründere eller investerer i selskaper med høypresterende teams. En rød tråd i selskapene Aktia skaper eller investerer i er at det er en komplisert problemstilling og hvor den løses ved hjelp av innovativ IT eller innovativ bruk av digitalisering.  Hovedvekten av investeringsfokus er innen teknologi, finans eller bærekraft. Selskapet er grunnlagt av Rune Brunborg, Tomas Are Haavet og Martin Johnsrud Sundby. 

Nordur Film har spesialisert seg innen filmproduksjon og prosessen med å løfte ulike idretter inn i det kommersielle markedet. Nordur Film prosjekter inneholder leveranser innen TV-produksjon, distribusjon, markedsføring, sponsing og andre sentrale funksjoner som er avgjørende for å oppnå kvalitet i verdensklasse på presentasjon av sporten og treningen vi alle elsker. Nordur Film leverer videoer og treningsmateriale til SkiX og de er lokalisert i Holmenkollen skianlegg for å kunne levere innsyn og erfaringer direkte fra Holmenkollen skianlegg.

Bull Aktiv er tilbyder av fysiske treninger, kurs og events for bedrifter som ønsker aktive ansatte med et felles engasjement. De har et bredt spekter av aktiviteter og innhold innenfor langrenn, kajakk, bootcamp, yoga, løp og sykkel. Bull Aktiv har fokus på høyt kompetente trenere med meritter på høyt internasjonalt og nasjonalt nivå innen sine idretter. Bull Aktiv har opparbeidet seg en bred og solid kundeportefølje med alt fra større faste oppdrag til enkeltevents. Bull Aktiv har samarbeid med Norges Skiforbund langrenn gjeldende aktivisering av sponsorer og samarbeidspartnere.

Superski er en spesialforretning for langrenn, med butikk, skiverksted og skiskoler i Holmenkollen nasjonalanlegg. En rekke langrennsklubber og bedrifter har valgt Superski som sin samarbeidspartner og spesialforretning for sine medlemmer/ansatte. Superski har også et nært samarbeid med Norges Skiforbund langrenn gjeldende oppfølging av deres kunder og sponsorer. Som kunde av SkiX får du ekstra gode priser og tilbud på sportsutstyr hos Superski, og får den samme personlige servicen i deres lokaler inntil løypa i Holmenkollen.