Om oss

SkiX AS er et selskap som gjennom bruk av digitale verktøy distribuerer og formidler treningskunnskap og inspirer til økt aktivitet. Med profiler som Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby på laget har SkiX en unik kjernekompetanse innen langrennssporten, men for å kunne tilby et fullkomment treningstilbud har vi også tilegnet oss en rekke dyktige trenere innen andre aktivitetsformer.

SkiX skal være den foretrukne partneren til store organisasjoner som arbeider aktivt for å fremme økt fysisk aktivitet og treningsglede blant sine målgrupper. Ved bruk av SkiX-plattformen leveres tjenester som live-treninger, kurs, foredrag og treningsprogram tilpasset alle nivå og tilgjengelig uavhengig av hvor man befinner seg. Gjennom vår arkiv-løsning kan alle med tilgang til plattformen enkelt navigere og finne det innholdet man ønsker, når man ønsker.

SkiX AS tar utgangspunkt i et unikt samarbeid mellom flere selskap med komplementær kompetanse, der majoriteten deler kontorer i Holmenkollen nasjonalanlegg:

    Holmenkollen Treningslab Ledende miljø på treninger og oppfølging av privatpersoner og klubber innenfor utholdenhetsidrett. Selskapet har blant annet flere rulleskimøller, og eies og drives av blant annet Sondre Sundby, Ragnar Bragvin Andresen og Mari Bjørgen. Holmenkollen treningslab leverer kunnskap og innsikt til SkiX løsningen og målet er presentere materialet på en innovativ og effektiv måte.

    Aktia Ventures selskap spesialisert innenfor teknologi. Aktia utvikler vekstselskap og skaper høypresterende team. Martin Johnsrud Sundby er en aktiv partner i selskapet. Les mer på Aktia.no

    Bull Aktiv Tilbyr fysiske treninger, kurs og events for bedrifter som ønsker aktive ansatte med et felles engasjement. Selskapet jobber med noen av Norges største selskap som Norges Bank, Hydro, og DNB og har et tett samarbeid med Norges Skiforbund langrenn.

    Nordur Film er spesialisert innen filmproduksjon og prosessen med å løfte ulike idretter inn i det kommersielle markedet. Blant annet produsert mye innhold på VGTV og serien «Martin mot verden» på NRK.