Tjenester

SkiX skal være den foretrukne partneren til store organisasjoner som arbeider aktivt for å fremme økt fysisk aktivitet og treningsglede blant sine målgrupper.

Ved bruk av vår egenutviklede SkiX-plattformen, leverer vi digitale tjenester som live-treninger, kurs, foredrag og treningsprogram. Avhengig målsetningene for samarbeidet, leverer vi ulike tjenester fra deltakelse i ukentlige live-økter til store skreddersydde løsninger.

Våre tjenester

Vi tilbyr interaktive live-økter til bedrifter og idrettsarrangement som gjennomføres sammen med dyktige instruktører av høy kvalitet. Øktene kan skreddersys etter spesifikke behov eller settes opp med variasjon av instruktørene.

SkiX kan levere et fullbredt opplegg for å underbygge målsetningene til kunden. De skreddersydde produktene krever mye oppfølging/produksjon/ressurser inntil vi kan kombinere ulike forhåndproduserte produkturer og hente innhold fra tidligere leveranser.

Skix tilbyr skreddersydde kurs innen langrenn, løp og sykkel alt etter hva kunden ønsker. Eksempler kan være serier med teknikktrening, smørekurs, spørsmålsrunden med stjernene og andre relevante saker.

Ler mer


Ta kontakt

    SkiX-teamet innehar en unik kompetanse og kan inspirere til økt fysisk aktivitet for å stimulere til økt fysisk aktivitet.

    Ta kontakt med oss! Kontakt

    Kundecase:

    SkiX har et større samarbeid med Birken. Fra august 2021 har de påmeldte til Birkebeinerrennet fått muligheten til å følge SkiX sine trene i forberedelsene til Birkebeinerrennet 2022. Hensikt med leveransen er å inspirere alle deltakere uansett nivå, og dele kunnskap innenfor blant annet langrennsteknikk, utholdenhetstrening, styrketrening, utstyr og konkurranseforberedelser.

    Se mer på: Veien til Birken med Bjørgen og Sundby